Start Redaktionellt Nyheter Sekretär från 1950-taletEnstaka inlägg

Sekretär från 1950-talet i fint skick till salu i Malmö

Publicerat den Av Marcus EdinInga kommentarer1 558 views
Sekretär i mahogny med tre lådor och avrundat lock

Härligt med täckjalusi som rullas upp i möbeltaket. Glänser fint och känns lite av en lycka av att ställa upp sin laptop och bara dra ned rullgardinen när gästerna kommer för tidigt.

Just nu står en nätt sekretär i Mahogny och väntar på en ny ägare i Malmö. För den som vill ha lite mer ädlare träslag kommer denna skrivbordslösning göra sig superfin mot klassiska vita Ikeamöbler.

Smidig även i mindre rum

Äldre möbler och framförallt sekretärer brukar vara klumpiga och nästan vulgära. Detta objekt är däremot nätt och känns smidig också i mindre rumsytor. Den tar knappt en meter för din långsida och själva möbeln är inte djupare än 45 cm. Det blir förstås betydligt större när inläggsskivan dras ut.

Låsbart lock och lådor med originalnyckel

Hela arbetsytan är låsbar, samt den översta lådan. Originalnyckel finns, vilket är ganska ovanligt för sådana här pass gamla möbler som används till hushållsarbete och räkenskaper.

Mindre sekretär 1950-tal i mahogny malmö
Hel och välbevarad bordsyta

En Chiffonjé med neddragbart rulljalusi

Ja elegant ville man ju ha det under 1900-talets mitt efter allt krig och elände. Det finns historia i möbeln när man sitter intill och drar i de små lådorna.

-Undrar vad som har legat här, tänker man, där det nästan doftar av en arbetsam husmor med barnen springandes under kjoltyget.Skriv en kommentar

*Din epost address visas aldrig offentligt. Obligatoriska fält är markerade.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.